Haluamme asukkaidemme viihtyvän pitkään vuokralaisinamme ja siksikin olemme koonneet yhteistyökumppaniemme kanssa asukasetuja, jotka toisivat arkeen helpotusta ja iloa – varsinkin asuntoon muuttovaiheessa!

Toki samat edut ovat voimassa myös asumisaikana kaikille vuokralaisillemme. Jollet ole vielä etujen piirissä – saat eduista lisätietoa ja edut käyttöösi joko lähettämällä meille sähköpostia info@suomenlaatuasunnot.fi tai seuraamalla meitä Facebookissa.

Jollei näitä kanavia ei ole käytössäsi, toki voit myös soittaa paikkakuntasi vuokrauspäällikölle, niin laitamme tietopakettia tulemaan!

Alla linkit asukasetukumppaniemme sivuille:

Lähitapiola

Muutto Niemi

Turku Energia

Maskun Kalustetalo

IDEOITA ASUKASEDUKSI?

Jos mieleesi tulee ideoita uusista asukaseduista, esim. oman yrityksesi/työnantajasi tuotteista/palveluista, otamme mielellämme ehdotuksia vastaan! Ajatuksena olisi tarjota valtakunnallisesti hyödynnettävää etua, koska meidän asukkaammekin ovat usealla eri paikkakunnalla. (Turun seutu, PK-seutu, Tampereen seutu). Laitahan ehdotuksesi tulemaan ylläolevien yhteydenottolinkkien kautta.

Muita yhteistyökumppaneita:

TuTo Hockey

Raision Loimu

Suomen Laatuasunnot Oy on näiden Turun seudun urheiluseurojen kumppanina kuluvalla pelikaudella.

Lippuja tullaan jakamaan jääkiekon Mestis- ja lentopallon Mestaruusliiga -otteluihin asukkaillekin kaudella 2015-2016.

Jos olet innokas jääkiekon tai lentopallon kannattaja, tiedustele toki mihin otteluihin meillä lippuja olisi saatavilla: sähköpostilla info@suomenlaatuasunnot.fi tai seuraamalla Facebook-sivujamme.