Skip to main content

Etsimme alati kehittyvään nuorekkaaseen työyhteisöömme vuokraus- ja markkinointivastaavaa. Toimit yhtenä tuloksentekijänä Suomen Laatuasunnot Oy:n dynaamisessa tiimissä. Palvelet asiakkaitamme ammattimaisesti ja hyödynnät työssäsi mahdollista aikaisempaa kokemustasi kiinteistöalalta.

Pääasiallinen työtehtäväsi on asuntojen vuokraaminen. Pyrit löytämään uusille asukkaillemme juuri heidän tarvitsemansa kodin.

Toimistomme sijaitsee Turussa ja kohteitamme on Turussa, Tampereella ja pääkaupunkiseudulla, joten odotamme sinulta valmiutta joustavaan liikkumiseen. Tarvitset työtehtävissäsi siis omaa autoa. Odotamme, että olet sitoutunut työhösi ja toimit työn itsenäisesti luonteesta huolimatta hyvin osana työporukkaamme. Saat melko vapaasti päättää omista työajoistasi ja työaikasi on liukuva. Työn luonteen vuoksi odotamme kuitenkin mahdollisuutta työskennellä sekä iltaisin että viikonloppuisin.

Olet yrityksemme kasvot uusille asukkaillemme, joten positiivinen asenne ja asiakaspalveluhenkisyys on välttämätöntä työtehtävissä kiitettävästi suoriutumiseksi. Asuntojen vuokraamisen lisäksi työtehtäviisi kuuluu myös kohdeilmoitusten päivittäminen, muusta markkinoinnista vastaaminen sekä sosiaalisen median päivittäminen. Meillä pääset työskentelemään myös kiinnostavien uudiskohdehankkeiden parissa.

Nopealiikkeisen organisaatiomme vuoksi pystymme palvelemaan asiakkaitamme nopeasti ja ammattitaitoisesti kaikilla asumiseen liittyvillä osa-alueilla. Hyvä tiedonkulku on erityisen tärkeää koko organisaation kannalta. Työhuoneemme ovet ovat aina auki ja pyrimme rehelliseen ja avoimeen keskusteluun. Voit olla jo kokeneempi konkari, taikka alan nouseva tähti – tärkeintä on asiakaskeskeinen työskentelyasenne, halu oppia uutta ja kehittyä työtehtävässäsi sekä halu toimia perheyrityksen kulttuuriin ominaisessa tiiviissä ja avoimessa työyhteisössä.

Aloitus heti sopivan työntekijän löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja työtehtävästä antaa Eeva Markkanen puh. nro 020 7344 895, eeva.markkanen@suomenlaatuasunnot.fi 

LÄHETÄ CV JA HAKEMUS 24.2.2021 MENNESSÄ sähköpostiosoitteeseen eeva.markkanen@suomenlaatuasunnot.fi ja liity positiiviseen nuorekkaaseen joukkoomme!

Suomen Laatuasunnot Oy on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys joka tarjoaa laadukkaita vuokra-asuntoja arvokkaille asukkaillemme. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita yhteistyössä muiden konserniyhtiöidemme kanssa. Meillä on tällä hetkellä n. 300 asuntoa. Asuntojen määrä on kasvava, rakennamme tai hankimme uusia kohteita.

×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?