Haemme tiimiimme kiinteistövastaavaa / teknistä isännöitsijää

By syyskuu 23, 2015Yleinen

KIINTEISTÖVASTAAVA / TEKNINEN ISÄNNÖITSIJÄ

Suomen Laatuasunnot Oy on valtakunnallinen asunto- ja kiinteistöliiketoimintaa harjoittava suomalainen perheyritys, joka tarjoaa yksityishenkilölle ja yrityksille asumiseen ja toimitilaan liittyviä palveluja. Vuokra-asuntokohteet sijaitsevat Etelä-Suomessa. Suomen Laatuasunnot Oy on osa SL Yhtiöt Oy-konsernia.

Haemme nyt joukkoomme omien kohteidemme kiinteistövastaavaa / isännöitsijää asemapaikkanaan Turku ottamaan vastuulleen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä muodostuvan salkun ylläpitoprosessit.

Kiinteistövastaavan toimen strategiset tavoitteet liittyvät konsernin kiinteistöjen käyvän arvon kasvattamiseen ja käyttöasteen maksimointiin. Kiinteistövastaava vastaa kiinteistöjen käytettävyydestä ja niiden arvon kehittämisestä ottamalla huomioon kiinteistönomistajan edut ja tarpeet.

Työssä pärjää omatoiminen, asiakaspalveluhenkinen ja jämäkkä tyyppi, jolle on luonteenomaista ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä. Työssä käytetään mm. Visma Fivaldi- ja FimX-ohjelmaa, joten aikaisempi kokemus niistä on aina eduksi.

Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluvat:

  • Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu mm. asukasyhteydenottoihin vastaaminen puhelimitse sekä sähköpostilla, remonttien tilaaminen, asuntojen tarkastuksia ja muiden rakennusteknisten hankkeiden mahdollisia aikataulutuksia ja suunnitteluja jne.
  • talousarvioiden laadinta ja toteuman seuranta
  • ydintoimintoja tukevan ylläpidon laadun ja kustannusten suhde – kustannustehokkuus
  • ylläpidon toimintatapojen yhtenäistäminen, toimintojen ohjaus ja vertailtavuuden aikaansaaminen
  • palvelusopimusten yhtenäistäminen, tehokas johtaminen ja sopimusten laadun todentaminen
  • kohdekannan perustietojen haltuunotto ja hallinta
  • hoitokustannusten hallinta
  • isännöintiin liittyvät peruspalvelut asukkaille
  • korjausrakentamisprosessit ja niihin liittyvä kustannuslaskenta

Toimi edellyttää sekä teknistä että hallinnollista osaamista, alan asiantuntemusta ja kustannustietoisuutta. ITS tai AIT-tutkinto luetaan eduksi. Hyvät ATK-taidot katsotaan eduksi.

Työtehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on myös aitoa halua ja mielenkiintoa kehittyä kiinteistönhallintatehtävien parissa energiseksi huippuammattilaiseksi. Omaat hyvät tiimityötaidot ja tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön sekä jämäkkään, päätäntäkykyiseen ja oma-aloitteiseen asioiden hoitamiseen. Hallitset hyvin kokonaisuuksia ja muutat tarvittaessa teknisen tiedon taloushallinnon tarvitsemaan muotoon. Muiden tiimin jäsenten kanssa toimiminen on Sinulle luontaista.

Dokumentaation tuottaminen ja ylläpito sekä hallinta ovat merkittävä osa työtäsi, joten hallitset sujuvasti oikeat työmenetelmät.

Tarjoamme Sinulle joustavan työn hyvähenkisessä nuorekkaassa työyhteisössä, haasteellisen ja kehittyvän toimintakentän sekä ammattitaitoisen tiimin tuen tehtävien suorittamiseen. Työsuhde on vakinainen ja haluamme löytää pitkäaikaisen työntekijän tiiviiseen 7 henkilön huippu porukkaamme. Pääsääntöinen työaikasi on arkisin klo 8-16.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nanne Niuro puh. 020 7344 894.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si 28.02.2018 mennessä sähköpostitse nanne.niuro@suomenlaatuasunnot.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.