Skip to main content

Moikka!

Nimeni on Rebekka. Olen 17-vuotias tyttö Raisiosta ja opiskelen tällä hetkellä kolmatta vuotta Kerttulin lukiossa urheilulinjalla. Harrastan kilpauintia, jonka puolesta vietänkin suurimman osan vapaa-ajastani uimahallilla.  Aloitin uintiharrastuksen noin kymmenen vuotta sitten vanhempieni kannustuksesta ja innostusta lajiin on riittänyt tähänkin päivään saakka.

Sain kesätyön Suomen Laatuasunnoilta ja olen nyt kesäkuun ajan päässyt puuhastelemaan erilaisten työtehtävien parissa SLA:n toimistolla Läntisellä Rantakadulla. Tiimin Susanna ja Alina ovat ottaneet minut ystävällisesti siipiensä suojaan ja kehitelleet minulle hyvin monipuolista tekemistä. Työporukka vaikuttaa kaiken kaikkiaan aivan huikealta ja tunnelma työpaikalla on kivan rento ja kotoisa.

Mielestäni on myös hienoa, että Suomen Laatuasunnot tukee nuoria urheilijoita ja kaikki olivatkin hyvin ymmärtäväisiä, kun kerroin olevani muutaman päivän poissa kilpailureissun takia. Kesätyö kokonaisuudessaan on tarjonnut minulle kivaa ja opettavaista tekemistä kesän ajaksi, sekä runsaasti arvokasta työkokemusta tulevaisuuden kannalta, josta olenkin todella kiitollinen.

Rebekka Luoto

×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?