Skip to main content

Moi!

Mun nimi on Eveliina Äijälä ja aloitin tällä viikolla 8 viikkoa kestävän työssäoppimisjaksoni täällä Suomen Laatuasunnoilla.

Olen siis 18-vuotias tyttö Turusta ja opiskelen Turun ammatti-instituutissa merkonomiksi ja ylioppilaaksi – suoritan siis niin sanottua kaksoistutkintoa. Tässä vaiheessa, kun kaikki ylioppilaskirjoitukset ja muut kouluhommat ovat kunnialla ohi, jäljellä on vielä tämä viimeinen työharjoittelu.

Meille merkonomiksi opiskeleville kuuluu opintoihin taloushallinnon näyttö, joka meillä suoritetaan kolmannen vuoden työharjoittelussa ja sitä olenkin täällä Laatuasunnoilla parhaillaan suorittamassa. Koulussa taloushallinnon opinnot kuten kirjanpito, laskutus ynnä muut eivät koskaan oikein tuntuneet omalta jutulta ja joskus saattoi jopa ärsyttää, että sellaista täytyi opiskella, kun en kuitenkaan mitään taloushallintoon liittyvää halunnut tehdä tulevaisuudessa.

Noh.. tässä sitä ollaan istumassa toimistossa tekemässä, mitä muutakaan kuin tietenkin taloushallinnon tehtäviä. Kuitenkin jo pelkästään viikko täällä on vakuuttanut minut siitä, että eihän tämmöinen toimistotyö niin kamalaa olekaan – itseasiassa aika kivaahan tämä on. Vielä mukavampaa tästä tekee sen, että täällä toimistossa vallitsee kokoajan ihan älyttömän hyvä ilmapiiri ja kaikki ovat ottaneet minut tosi ystävällisesti vastaan.

Tulen seuraavien työssäoppimisviikkojeni aikana päivittelemään tänne vähänväliä kuulumisia ja sen sellaista, jos vaikka saataisiin tänne Laatuasuntojen sivuille jotain elämää 🙂

 

Terkuin,

Eve

×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?