Skip to main content

LOMAKKEET

Tältä sivulta löydät hyödyllisiä lomakkeita.

Mikäli et löydä etsimääsi lomaketta, otathan meihin yhteyttä.

Lomakkeet

Valtakirja

Valtakirjalla voit valtuuttaa haluamasi henkilön tai henkilöt hoitamaan vuokrasuhteesi liittyviä asioita puolestasi. Voit valtuuttaa toisen henkilön esimerkiksi noutamaan huoneiston avaimet tai allekirjoittamaan vuokrasopimuksen puolestasi.

Valtakirjan pääset tulostamaan ja täyttämään tästä.

Vuokrasopimuksen irtisanomisilmoitus

Voit jättää irtisanomisilmoituksen meille helposti sähköisesti nettisivujemme kautta. Jos et pysty toimittamaan meille irtisanomisilmoitusta sähköisesti, voit toimittaa meille oheisen irtisanomisilmoituslomakkeen täytettynä ja allekirjoitettuna sähköpostitse info@suomenlaatuasunnot.fi tai postitse osoitteeseen Läntinen Rantakatu 7, 20100 Turku.

Pääset tulostamaan ja täyttämään irtisanomisilmoituslomakkeen tästä.

Asuntohakemus

Voit jättää asuntohakemuksen meille helposti sähköisesti nettisivujemme kautta. Jos et pysty toimittamaan meille hakemusta sähköisesti, voit toimittaa meille oheisen asuntohakemuslomakkeen täytettynä ja allekirjoitettuna sähköpostitse info@suomenlaatuasunnot.fi tai postitse osoitteeseen Läntinen Rantakatu 7, 20100 Turku.

Pääset tulostamaan ja täyttämään hakemuslomakkeen tästä.

Häiriöilmoitus

Lataa häiriöilmoitus tästä ja lähetä täytetty lomake sähköpostitse osoitteeseen isannointi@suomenlaatuasunnot.fi tai postitse osoitteeseen Läntinen Rantakatu 7, 20100 Turku.

Vuokranantaja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin. Ilmoituksen tekijöiden tietoja ei kerrota eteenpäin. Voit myös aina soittaa tai laittaa sähköpostia, jos haluat keskustella häiritsevästä asumisesta.

Maksupäivän muutos

Vuokranmaksumme eräpäivä on lain mukainen 2. päivä. Tästä ladattavalla lomakkeella voit halutessasi sopia maksupäivän siirrosta.

Huomioithan kuitenkin, että viivästyskorot lasketaan kuukauden viidennestä päivästä alkaen vuokranmaksupäivään asti eli yllä mainittu vuokran maksupäivän siirto ei vapauta vuokralaista viivästyskorkoseuraamuksista. Viivästyskorot laskutamme erillisellä laskulla tai viimeistään vuokralaisen poismuuton yhteydessä.

Etsitkö vuokrakotia?

Katso vapaat vuokrakodit Turussa ja Tampereella ⟩

Oletko jo asukkaamme?

Katso hyödyllisiä ohjeita asukkaillemme ⟩