Kaisa Vanha-Perttula

Asuntojen vuokraus

Vastaan asuntojemme vuokrauksesta.

p. 0207 344 895
info@suomenlaatuasunnot.fi

 

Vaihde

p. 0207 344 890
info@suomenlaatuasunnot.fi

Kimmo Kirjavainen

Kiinteistövastaava

Vastaan huoneistojen kuntoon ja remontteihin liittyvistä asioista.

Matti Lähteenmäki

Kiinteistöpäällikkö

Vastaan toimitilakohteiden saneerauksista ja sopimusneuvotteluista.

p. 0207 344 898
etunimi.sukunimi@suomenlaatuasunnot.fi

Yritystietoa

Suomen Laatuasunnot Oy (SLA) on vuodesta 1995 toiminut perheyritys, joka tuottaa asumispalveluja Suomen kasvukeskuksiin.
Vuokra-asuntokohteemme sijaitsevat tällä hetkellä Turussa ja Tampereella.

Hoidamme myös Asuntorakentamisen Tukisäätiö Sr.:n kohteita, jotka sijaitsevat Naantalissa ja Kaarinassa (Piikkiö).

Parhaillaan uudiskohteitamme on rakenteilla Turussa ja Tampereella.

SLA on luotettava vuokranantaja ja vuokralaisenamme voit luottaa siihen, että asuntosi on vuokra-asunnoksi tarkoitettu pysyvä vuokra-asunto. Tavoitteenamme on pitkäaikaiset ja pysyvät vuokrasuhteet.

Kaikki asuntomme ovat hyvin varusteltuja. Asumiskustannuksiin vaikuttavat asunnon sijainti, talotyyppi sekä huoneiston koko.

Tuemme asukasmukavuutta monin eri tavoin. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään asumiseen liittyvissä kysymyksissä ja osaavat huoltoyhtiöt vastaavat piha-alueiden ja yhteisien tilojen toimivuudesta ja siisteydestä.

Saatat myöhemmin tarvita suuremman tai pienemmän asunnon tai voit joutua muuttamaan toiselle paikkakunnalle. Asunnonvaihto käy meillä joustavasti, sillä asetamme pitkäaikaiset asukkaamme etusijalle asuttaessamme vapaita huoneistoja.

 

 

Asuntorakentamisen Tukisäätiö Sr tarjoaa kohteisiinsa mahdollisuuden asukkaiden omatoimiremontteihin, joiden avulla asukas voi uudistaa kotinsa pintamateriaalit ajanmukaisiksi. Omatoimiremonttipaketit koostuvat huolella valituista materiaaleista.