Skip to main content

Meistä

Suomen Laatuasunnot Oy (SLA) on arvostettu ja moderni perheyritys. Meille laatu on standardi, josta emme tingi, mutta käsite, joka mielestämme kuuluu kaikille. Me tuotamme asiakkaillemme korkealaatuisia ja yksilöllisiä asumisen palveluita, jotka antavat avaimet laadukkaaseen asumiseen sekä viihtyisään elämään Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Olemme valtakunnallinen toimija ja luotettava vuokranantaja jo vuodesta 1995 lähtien. Nojaamme kokemukseen, mutta samalla uskallamme itsekin kurkottaa kohti uusia unelmia ja asumisen vastuullisempaa tulevaisuutta. Panostuksemme asiantuntevaan palveluun, turvallisuuteen sekä asukasmukavuuteen allekirjoittavat pitkäaikaiset ja pysyvät vuokrasuhteet.

Suomen Laatuasunnot Oy on osa SL Yhtiöt Oy- konsernia.

Koti on enemmän kuin katto pään päällä tai seinät ympärillä. Koti on ihmisen rakkain turvasatama – ja elämän keskipiste asuu sitten yksin, kaksin tai useammin.

Kaikki asuntomme ovat hyvin varusteltuja. Asumiskustannuksiin vaikuttavat asunnon sijainti, talotyyppi sekä huoneiston koko.

Tuemme asukasmukavuutta monin eri tavoin. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään asumiseen liittyvissä kysymyksissä ja osaavat huoltoyhtiöt vastaavat piha-alueiden ja yhteisien tilojen toimivuudesta ja siisteydestä.

Saatat myöhemmin tarvita suuremman tai pienemmän asunnon tai voit joutua muuttamaan toiselle paikkakunnalle. Asunnonvaihto käy meillä joustavasti, sillä asetamme pitkäaikaiset asukkaamme etusijalle asuttaessamme vapaita huoneistoja.

Hanna Tossavainen

Vuokrauspäällikkö, LVV, VuT

Suomen Laatuasunnot Oy

Annika Aura

Kiinteistöpäällikkö, IEAT, IAT, ISA-auktorisoitu isännöitsijä

Suomen Laatuasunnot Oy

Charlotta Remander

Taloushallinnon assistentti, vuokranmaksuasiat

Suomen Laatuasunnot Oy