Skip to main content

Lisää laadukkaita vuokrakoteja Härmälänrantaan!

 

Härmälänrannan asuinalue kasvaa kasvamistaan. Suomen Laatuasuntojen keväällä 2016 valmistunut Härmälänrannan Vihuri sekä syksyllä 2018 valmistunut Härmälänrannan Liito, saa nyt seurakseen upouuden Tampereen Lennon! Lento tarjoaa laadukkaita ja valoisia koteja yksiöistä kolmioihin, kokovälillä 29,5m² – 68m². Jokaisesta asunnosta löytyy patio, terassi tai oma iso lasitettu parveke!

Härmälänranta on suunniteltu viihtyisäksi ja varsin yhteisölliseksi paikaksi asua – luonnonläheisestä ympäristöstä on jo moni löytänyt itselleen mieleisensä kodin. Myös lemmikit ovat SLA:n asuntoihin tervetulleita. Ihanteelliset ulkoilumahdollisuudet löydät heti ulko-ovelta alkaen!

Partolan monipuoliset palvelut löytyvät kivenheiton päästä, mutta lähipalvelujakin alkaa jo löytyä. Asukkaita palvelee Smartpost-pakettiautomaatti talon alakerrassa. Smartpostin kautta hoituu myös pakettien lähetykset! Kulkuyhteydet ovat erinomaiset, Nuolialantieltä bussilla pääsee sujuvasti sekä Tampereen että Pirkkalan suuntaan.

Varustelutaso Lennon kodeissa on kattava, kodinkonevarusteisiin kuuluu myös astianpesukone. Yläkerroksen asuntojen ikkunoista pilkahtaa paraatipaikalta Pyhäjärvi ja varmasti myös Näsinneula.

Lisätietoja Lennon kotitarjonnasta saat kätevästi Facebookista (SuomenLaatuasunnotOy) ja Instagramista (@suomenlaatuasunnot).
Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin olet varmasti ensimmäisten vuokralaisten joukossa!

Vuokraus on mahdollista ja toivottavaakin jo ennen talon valmistumista – näin saat juuri mieleisesi kodin halutusta kerroksesta!
Alkuun pääset täyttämällä hakemuksen.

Lisätietoja saat tästä uudiskohteesta:
osoitteesta https://suomenlaatuasunnot.fi/kohteet/lento
soittamalla numeroon 020 7344 895
tai laittamalla sähköpostia info@suomenlaatuasunnot.fi.

Järjestämme näyttöjä viikoittain mallihuoneistossa (yksiö 33m²). Mallihuoneistossa pääset näkemään mm. upeat pintamateriaalien valinnat, vaikka olisitkin esimerkiksi isommasta asunnosta kiinnostunut, lämpimästi tervetuloa näytölle!

Tämä laadukas uudiskohde Härmälänrannassa on muuttovalmis 31.1.2020, vuosi 2020 voi siis alkaa uudella kodilla!

Lisätietoa, yhteydenotot:
info@suomenlaatuasunnot.fi / p. 0207 344895

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

× How can I help you?