Skip to main content

As Oy Turun Pyörämäen Raitti rakentuu Turun Kastun vehreään ja arvostettuun kaupunginosaan lähelle palveluita ja hyviä kulkuyhteyksiä. Ajattomaan ja selkeälinjaiseen kohteeseen valmistuu 27 korkealaatuisin pintamateriaalein varusteltua vuokrakotia. Materiaalivalintojen laadukkuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota, ja ne huokuvatkin upeaa skandinaavista tyylikkyyttä. Asunnot ovat pohjaratkaisuiltaan avaria, valoisia ja helposti kalustettavia.

Aivan vehreän puiston laidalle sijoittuva nelikerroksinen kerrostalo on erityisen ihanteellinen asukkaille, jotka arvostavat kaupunkiasumisen helppoutta lähellä luontoa vehreässä ympäristössä. Kohde sijaitsee pientalovaltaisella alueella, lähellä päiväkotia ja urheilukenttää. Kauppatorille on matkaa alle kaksi kilometriä.

As Oy Turun Pyörämäen Raitti muodostuu eri kokoisista kolmioista (70–89 m²) ja kaksioista (38,5–56 m²), joten kohde tarjoaa ennen kaikkea loistavia perhekoteja. Lisäksi kohteessa on muutama tehokas 31 m²:n yksiö. Esteettömien asuntojen pohjaratkaisut on huolella suunniteltu toimiviksi ja viihtyisiksi kokonaisuuksiksi. Kaikissa asunnoissa on oma tilava parveke, joka luonnollisesti antaa lisätilaa asukkailleen parantaen kaupunkikodin asumisviihtyvyyttä. Osassa asuntoja on myös oma sauna. Yhtiön autopaikat sijaitsevat autokatoksessa ja pihapaikoilla.

Arvioitu valmistumisajankohta kohteelle on joulukuussa 2023. Asuntojen ensivuokraus aloitetaan hyvissä ajoin ennen talon valmistumista syksyllä 2023.

Tutustu alta tarkemmin kohteeseen rakentuviin asuntotyyppeihin:

 

Kolmiot yht. 11 kpl
70 m2 3 kpl
77,5 m2 3 kpl
83 m2 1 kpl
89 m2 4 kpl
Kaksiot  yht. 12 kpl
38,5 m2 5 kpl
47,5 m2 4 kpl
56 m2 3 kpl
Yksiöt yht. 4 kpl
31 m2 4 kpl

 

Tiedustelut:

Suomen Laatuasunnot

p. 020 734 4895

info@suomenlaatuasunnot.fi